40 anys de Tamborinada!!!

40 anys de Tamborinada!!!

LaRoda_40Diumenge 11 de juny un sol radiant va acompanyar la gran festa de celebració dels 40 anys de la Fundació La Roda i de la Tamborinada. De bon matí, tot estava a punt al Parc de la Ciutadella per l’aniversari. Carpes muntades, espais distribuïts, àpats a punt… i les monitors de les entitats i els artistes dels grups, ultimant detalls, esperant l’arribada dels infants.

La gent de l’Ateneu també va matinar per tenir a punt les dues paradetes: per una banda el bar de La Roda que ja fa uns anys que portem i per altra banda, la parada de jocs. I a les 11 va començar l’anar i venir de gent pel passeig dels Til·lers, per la Cascada i per altres racons d’un Parc de la Ciutadella vestit d’aniversari.

El dia va passar entre xanques, equilibris i aigua, molta aigua per suportar la calor de ple estiu!!! Sense gairebé adonar-nos, les parades s’anaven recollint, el bar tancava comptes i els darrers infants remullaven els seus pares… La 40a Tamborinada tancava portes, amb l’emoció dels 40 anys viscut i la il·lusió de viure’n… 40 MÉS!!!

MOLTES FELICITATS!

 

13 de juny de 2017

Entrades relacionades

Deixa un comentari