1r Concurs de truites

1r Concurs de truites

Una activitat que no volem deixar passar sense més. El dijous, 11 de febrer els nens i nenes del Centre obert infantil vam aprofitar per acomiadar-nos del Carnestoltes organitzant el primer concurs de truites familiar!

Amb molta il·lusió i ganes, cadascuna de les famílies van elaborar la seva millor recepta de truita i la van presentar al concurs. No us podeu ni imaginar l’olor que feia el saló de l’Ateneu… Olor de patates, ceba, carbassons, pebrots, pernil i formatge, salsitxes… però sobretot s’olorava l’amor amb que les famílies havien cuinat aquestes truites!

Vam comptar amb un jurat de categoria amb molts anys d’experiència als fogons… i és que la Teo, la Manoli i l’Antonio, que són part de l’equip de voluntaris que preparen els berenars de l’Ateneu, juntament amb la representació de tres infants, van ser els encarregats de fer la degustació i la valoració de les truites presentades al concurs.

Finalment es van lliurar premis a les categories de: “millor presentació”, “ingredients més originals”, i “el millor sabor”, i per suposat es va lliurar un obsequi a totes les famílies participants.

Realment va ser un plaer poder gaudir d’aquesta activitat amb les famílies i els infants, vam fer molt de caliu i tothom va quedar molt content, així que esperem que aquest sigui el primer de molts concursos de truites!

15 de febrer de 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari